معرفی قناری سرخ Red canary
قناری سرخ Red canary
قناری سرخ دو نوع میباشد :
نوع اول حاصل از جفت گیری قناری با پرنده سیسکین قرمز است .
در این روش ، پرنده سیسکین نر که قسمتی از بدنش به رنگ قرمز است با قناری ماده جفت اندازی شده و قناری سرخ حاصل میشود . تنها عیب آنها در این است که نسل این جوجه ها کوچک است و با بزرگ تر شدن ، پرنده کم رنگ میشود .
سیسکین قرمز :
نوع دوم با خورانیدن مواد غذایی رنگی آماده و تجارتی و یا فلفل دلمه قرمز رنگ در زمان پرریزی بوجود می آید . معمولا به این قناری ها پرتقالی میگویند .
ایجاد رنگ در این روش دوام ندارد و در فصل بعد از بین می رود . اما چنانچه در زمان پرریزی ، فلفل دلمه قرمز رنگ یا کلم قرمز یا چغندر به قناری داده شود پرهایش قرمز میشود . ولی همانطور که گفته شد این رنگ قرمز دوامی نداشته و در فصل پرریزی بعدی اگر خورانیدن غذای رنگی تکرار نشود ، پرنده به رنگ طبیعی خود باز میگردد .
ضمناً در فصل پرریزی هرچه بیشتر مواد رنگی در دسترس قناری قرارگیرد پررنگتر خواهد شد .
البته ضروری است توجه فرمایید که مصرف بیش از حد فلفل دلمه و همچنین مواد غذایی تجارتی موجب ایجاد ناراحتی گوارشی در پرنده خواهد بود .
۱ دیدگاه
[…] معرفی قناری سرخ Red canary […]